Een oplossing voor onverwachte uitgaven

Iedereen maakt het wel eens mee. Onverwacht moet er een grote uitgave worden gedaan. En net op dat moment zijn er onvoldoende financiële middelen beschikbaar. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kan dan een goede oplossing zijn.

Bij een persoonlijke lening leent u een bepaald bedrag. En lost u dit in vaste, maandelijkse termijnen af. Bij een doorlopend krediet krijgt u het recht om tot een bepaald maximum geld op te nemen. U heeft als het ware een permanente kredietfaciliteit. U bepaalt zelf wanneer en in welk tempo u deze lening aflost.

Vele aanbieders

Er zijn vele instellingen waarbij u een persoonlijke lening of doorlopend krediet kunt afsluiten. Soms kunt u zelfs de lening afsluiten bij de leverancier waar u iets koopt. Bijvoorbeeld bij de autodealer of de woninginrichter.

Ons dringende advies: Ga nooit zo maar in op een dergelijke aanbieding, maar vraag ons altijd om een second opinion. Want de renteverschillen tussen de verschillende aanbieders zijn groot. Per jaar kan u dat veel geld schelen.

Wij onderhandelen namens u

Ons kantoor werkt als (gevolmachtigde) tussenpersoon samen met een groot aantal financiële instellingen. Want niet alleen op het gebied van verzekeringen maar ook op het gebied van bancaire diensten zijn wij onafhankelijk.


In het kader van de financiering verrichten wij voor u de volgende werkzaamheden:
  • Wij gaan bij meerdere financiële instellingen na wie voor uw situatie de beste aanbieding kan doen.
  • Wij controleren niet alleen of de rente over de lening concurrerend is, maar ook of de voorwaarden waaronder de lening wordt verstrekt acceptabel zijn.
  • Samen met u gaan wij na of er speciale maatregelen moeten worden genomen voor het geval u werkloos of arbeidsongeschikt wordt, of in het ergste geval onverwacht komt te overlijden.
  • Uiteraard verzorgen wij het hele administratieve traject met de financiële instelling.


U bent klant

U hoeft nooit dankbaar te zijn dat een financiële instelling u geld wilt lenen. U betaalt daarvoor immers een rente. Maar toch. Soms geeft de bank u toch dat gevoel wanneer u praat over de mogelijkheid van een tijdelijke financiering.

Niet bij ons. Want of het nu gaat om verzekeringen of een financiering, u blijft voor ons een gewaardeerde relatie waarvoor wij onze best doen om een zo goed mogelijke service te verlenen. Wij zijn u graag van dienst.


Ook op het gebied van financieringen !